De Bessenhof

Zuidhollandse Lichtbond

Afdrukken

Activiteiten 2020 bij De Bessenhof in Reeuwijk, www.zhlb.nl (de meeste grote evenementen met veel mensen dicht bij elkaar zijn afgelast i.v.m. Covid 19)

 

Voor een uitgebreide activiteitenlijst met extra info eerst inloggen als lid! (Bovenaan optie: "Activiteiten info voor leden")
 

De Zondagmorgen Schildergroep tijdens het kampeerseizoen.
Op zondagen om 10.00 uur wordt er bij de Bessenhof in Reeuwijk (www.zhlb.nl) geschilderd buiten en/of binnen.  Enthousiaste schilderende leden van de NFN kunnen aanschuiven. Iedereen brengt zelf materiaal mee. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 Maandag 1 juni Pinkster Jeu de Boules toernooi op gras bij de Bessenhof in Reeuwijk. (www.zhlb.nl). Alle NFN leden zijn welkom. Er is geen maximum aantal gesteld. Inschrijven voor het toernooi gratis vanaf 09.30 uur.  Info en opgeven: Lex de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 20 juni Midzomernachtfeest
Gratis voor iedereen die op de Bessenhof in Reeuwijk verblijft.
Start 18.00 uur. BBQ, live muziek en thema t.z.t.: www.zhlb.nl

Zaterdag 13 juli 2019 Voortenten bridge drive.
Jaarlijks is deze bridgedrive een groot succes over het hele terrein van de Bessenhof in Reeuwijk. (www.zhlb.nl) Start 10.00 uur. Gratis voor alle NFN leden. Tot slot gezellige nazit met prijsuitreiking. Info en opgeven bij Jan Roos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 20 juli 2019 Zomer Jeu de Boules toernooi op harde banen bij de Bessenhof in Reeuwijk. (www.zhlb.nl) Inschrijven vanaf 09.30 uur. Alle NFN leden kunnen mee spelen. Kosten toernooi €5,00 inclusief lunch. Info en opgeven: Lex de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fiets Driedaagse in Reeuwijk en omgeving op dinsdag 21, woensdag 22 en vrijdag 24 juli.
Er worden prachtige routes gefietst met leuke stopplaatsen om wat te drinken of te lunchen. Koffie bij het Clubhuys om 09.30, start met routebeschrijving 10.00 uur.  Gratis voor iedereen die op de Bessenhof in Reeuwijk verblijft. Info t.z.t.: www.zhlb.nl

Zaterdag 25 juli  Puzzel Fietstocht in de omgeving van Reeuwijk.

Gratis voor iedereen die op de Bessenhof in Reeuwijk verblijft. Een leuke route met verrassingen. Inschrijven vanaf 10.00 uur. Info over BBQ en prijsuitreiking t.z.t.: www.zhlb.nl

7, 8 en 9 augustus Wellness weekend bij de Bessenhof in Reeuwijk.

Ieder jaar een hoogtepunt! Ontspannend, sociaal, verrassend…. Gratis voor iedereen die op de Bessenhof in Reeuwijk verblijft. Verschillende soorten massages, meditatie, yoga, sauna, aquajogging, etc. etc. Verdere informatie t.z.t. op www.zhlb.nl

Zaterdag 15 augustus Nazomer Jeu de Boules toernooi op harde banen bij de Bessenhof in Reeuwijk. (www.zhlb.nl) Inschrijven vanaf 09.30 in de Steene Hut. Alle NFN leden kunnen meedoen! Kosten €5,00 incl. lunch. Info en opgeven: Lex de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 22 augustus  Bessenhoffeest met live muziek.
Gratis voor alle leden en gast kampeerders bij de Bessenhof in Reeuwijk rond Clubhuys de Groote Waard. Inloop vanaf 19.45 uur. Met live muziek, een hapje en drankje. Heerlijk dansen in de grote feesttent of buiten. Info t.z.t.: www.zhlb.nl