De Bessenhof

Zuidhollandse Lichtbond

Op woensdagmorgen 26 juli is het zover…. Op het terras van de Groote Waard verzamelen zich de sportievelingen (om 9.30 uur) die gaan meedoen aan de fiets driedaagse in het mooie Groene Hart. Er wordt begonnen met een kopje koffie en het uitdelen van de route van die dag door Bram en Rina. Zij hebben ervaring in het samenstellen van mooie tochten van gemiddeld 40 km. Er wordt onderweg gestopt voor koffie, lunch en als het warm is en het is mogelijk: voor een zwempartij. De mensen die worden bijgestaan door een fiets met accu wachten geduldig op de sportievelingen, die op eigen kracht de tocht volbrengen….

Op zaterdag 29 juli volgt de fiets puzzeltocht. Een legendarische fietstocht en het zijn lang niet altijd dezelfde slimmeriken die gaan winnen! Er wordt besloten met een gezellige barbecue voor iedereen. Hoe meer fietsers meedoen, hoe meer vreugd!

Privacy Policy

Zoeken

Wie is online

We hebben 167 gasten en één lid online

Inlogformulier

Alleen voor leden! van de ZHLB Registratie heeft geen zin als je geen lid bent. Dit wordt aan de hand van de ledenlijst gecheckt. Eerst registreren, daarna inloggen!

Alleen voor leden!

Veiligheidsprotocol

Keurmerkbordje 2017

Copyright © 2015 De Bessenhof | All rights reserved